A Vaszary Galéria kertjében átadtuk a jótékonysági akcióból befolyó adományokat

A Balatonfüred Lions Club advent időszakában a hátrányos helyzetű, családok, gyermekek javára egy példás összefogást eredményező jótékonysági akciót szervezett Balatonfüreden.

A füredi vállalkozók kereskedők aktív részvételével kihelyezett adománygyűjtő perselyekben sok - sok kis adomány rövid időn belül immár szép támogatássá kerekedett.

A balatonfüredi védőnői szolgálat közreműködésével jutottunk el a hátrányos helyzetű családokhoz, gyermekekhez. A Városi Karácsony rendezvény keretén belül a Vaszary Galéria kertjében csodálatos adventi hangulatban adhattuk át a
"vásárolj a jótékonyság jegyében - Fürediekkel a Fürediekért" jótékonysági akcióból befolyó adományokat!

Örömmel tölt el bennünket, hogy a segítségre váró gyermekeknek a jótékonysági összefogás által közel fél millió FT adomány kiosztásával fényesebb lesz a karácsonya.
A Lions Club száraz élelmiszer adományokat is gyűjtött közösen Gáspár Ákossal, ezen adományokat is eljuttatjuk a rászoruló családokhoz.
Az adventi jótékonysági adománygyűjtés, a városban résztvevő szolgáltatóknál volt elérhető mely a balatonfüredi hátrányos helyzetű családok, gyermekek segítésére irányult 2019. november 20. – és 2019. december 16. közötti időszakban.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba