Adományokat adott át a Balatonfüred LC elnöke

Szakácsné Horváth Ágnes, a Balatonfüred Lions Club elnöke, a Vitorlás étteremben átadta az adományokat, melyeket a közelmúltban gyűjtöttek rászorulók számára.

Az elnök átadta a támogatásokat, így a LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége (LCMSZ) pályázata által elnyert, látásvizsgálatot érintő, 1,5 millió forint értékű adományt, valamint a Vince-napon, illetve a tavaly év végi forraltbor-főző versenyből összegyűlt adományokat az illetékeseknek. Ezt vehette át az elnöktől Pálfiné Pummer Réka, a Veszprém Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat balatonfüredi tagintézményének igazgatója, Tremmer Bernadett, az Eötvös Loránd Általános Iskola igazgatója és Hajdúné Babos Katalin, a helybeli Fekete István Általános Iskola igazgatója. 

Az átadás után Szakácsné Horváth Ágnes Hégely Péternek, a LCMSZ kormányzójának beszélt a balatonfüredi klub munkájáról, így egyebek mellett arról, hogy tavaly év végén 32 családnak tudtak házhoz vinni adományt, benne tartós élelmiszert, süteményt, tisztálkodó- és tisztítószereket, melyeket a helyi szupermarketben gyűjtöttek. A kiszállításban dolgozott a helybeli Gáspár Ákos is, aki mindenben támogatja, segíti őket. A balatonfüredi szolgáltatóknál, üzleteknél elhelyezett perselyekben összegyűjtött adományból élelmiszer-utalványt vásároltak, amit szintén eljuttattak a családokhoz, illetve az egyedül és kevés nyugdíjból élő idős emberekhez. 

 

Hégely Péter méltatta a balatonfürediek munkáját, mint mondta, példaértékűen, a klub hitvallása szerint dolgoznak. Győri Anita alelnök a jövőt érintő célokról beszélt a találkozón. 

Forrás: veol.hu


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba