Egészségügyi Napon képviseltette magát a Balatonfüred Lions Club

Az Arácsért Alapítvány felkérésére 2021. október 9-én, szombaton a Balatonfüred Lions Club is képviseltette magát az Alapítvány szervezésében - az Arácsi Népházban - megtartott Egészségügyi Napon. A felkérésnek örömmel tettek eleget, hiszen számukra is fontos egészségünk megőrzése!

A program keretében Dr. Szakács István reumatológus főorvos urat, a Lions Club tagját kérték fel előadás megtartására, melynek az „Egyenes derékkal” munkacímet adta. Az előadás témája a derékfájdalmak, s a gerincbetegségek okai, azok megelőzése volt. Az előadást követően Főorvos úr gyógytornász kolléganője Rebeka Kovács a résztvevők bevonásával tornabemutatót tartott.

Köszönjük Főorvos úrnak és kolléganőjének az értékes előadást, s a közös tornát! Ezt követően Dr. Ács Károly főorvos úr tartott előadást a pandémiáról, annak veszélyeiről, az oltás felvételének fontosságáról.

Az előadásokat követően a klub tagjai érzékenyítést végeztek, a résztvevők belekóstolhattak abba, hogy milyen nehézségekkel kell megküzdenie a gyengénlátó, vagy egyáltalán nem látó embertársainknak.

A program befejezéseként a szintén jelenlévő Gyöngyvirág Onkológiai Klub tagjai kóstolással egybekötött egészséges ételek bemutatójával kedveskedtek a résztvevőknek.

Köszönjük a meghívást az Arácsért Alapítványnak!


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba