Karácsonyi gyűjtéssel segített a Balatonfüred Lions Club

A Balatonfüred Lions Club tagjai Karácsony előtt idén is felkeresték a balatonfüredi vállalkozókat, hogy a náluk elhelyezett adománygyűjtő perselyek kihelyezésével, valamint önkéntes adományaikkal segítsék a füredi rászoruló családokat, időseket.

Segítő helyi vállalkozók, akiknek nagyon köszönjük a támogatást:

Bittman Szilárd

Cinti Virágüzlet

Csekőné Zugor Gyöngyi

Éléstár Zöldséges

Fazekas Trans Kft. és  HAPP Kft.

Függönyvarázs

Füred Drogéria

Füredi Szappan

Füredi Fagyizó

Giorgi Pizzéria

Gyukli Pincészet

Hisail Yacht Sportruházat

Jutka Elegans Divat

Lavender Kft.

Lipóti Pékség

Madeline Cukrászda

Pécsi Krisztina keramikus

Tihanyi Vinarius - Mészáros Csoport

Tutto Bene Scarpe Kft. /Cipőbolt

Tüzép Laki Zrt.

Virágbolt Göncöltex Kft.

A vállalkozóknál összegyűlt adományokon (pénzbeli támogatás, élelmiszer stb.) kívül több alkalommal kitelepültünk a Tesco elé, ahol szintén pénzadományt, sok tartós élelmiszert, tisztítószert, édességet kaptunk a kedves vásárlóktól. Ezeket összegyűjtöttük, szortíroztuk, s a Szociális Alapszolgáltató Központtól, a Védőnői Szolgálattól, illetve az Önkormányzattól kapott javaslatok alapján közel 30 család számára  tudtunk karácsonyi  csomagot készíteni. A befolyt pénzadományok egy részéből vásárlási utalványokat vettünk, mellyel segítettük a Veszprém Megyei Vakok- és Gyengén látók Szövetségének rászoruló tagjait is.  A csomagok átadásakor öröm volt látni embertársaink arcán a hálát, s hallani a köszöneteket. Bízunk benne, hogy az adományozók segítségével ezt az utat a jövőben is folytathatjuk, s minél több embertársunknak szerezhetünk ismét örömet.

Köszönjük Gáspár Ákos képviselőnek a tartós élelmiszer gyűjtésben való segítségét, hogy helyet biztosított az összegyűjtött adományok tárolásához, s a csomagok összeállításában és kiszállításában való közreműködését.

Hálásan köszönjük a fent felsorolt vállalkozók, magánszemélyek segítségét, melyre a jövőben is szeretnénk számítani!

Továbbra is

„Tarts velünk, mert segíteni jó!”


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Balatonfüred Lions Club

Adószámunk:
19233514-1-19
Számlaszám:
11748007-24819857

cím: 8230 Balatonfüred,
Jázmin u. 2.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba