Karácsonyi jótékonysági akció indul Füreden

Fürediekkel a Fürediekért - ezzel a jelmondattal szervez jótékonysági akciót a Balatonfüredi Lions Club. A programhoz kapcsolódó helyi vállalkozások maguk dönthetik el, hogy a bevételükből hány százalékot tesznek a kihelyezett urnákba, vagy milyen természetbeni juttatást ajánlanak fel a rászorulóknak.

Vásárolj a jótékonyság jegyében!

Keresd a Lions adománygyűjtésben szereplő termékékeket, szolgáltatásokat: étteremben, cukrászdában, szépségszalonban és még számos helyen

Fürediekkel a Fürediekért!

Fogyasztásoddal, vásárlásoddal az arra kijelölt helyeken, hozzájárulsz ahhoz, hogy a segítségre váró gyermekeknek is fényesebb legyen a karácsonya.

Az adventi jótékonysági adománygyűjtés, a városban résztvevő szolgáltatóknál érhető el, mely a balatonfüredi hátrányos helyzetű családok segítésére irányul 2019. november 20. - és 2019. december 16. közötti időszakban.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba