´´Láthatatlan szüret´´ látássérültekkel

A Gyukli Pince Balatonfüred és a Balatonfüred Lions Club szervezésében, a Vakok és Gyengénlátók Veszprém Megyei Egyesületének tagjaival közösen szüreteltek egy rezisztens, Hibernál szőlőfajtával betelepített ültetvényt.

Mindannyiunk számára hatalmas élmény volt a közös munka, egy olyan szüret, amelyben még egyikünknek sem volt része. Mosolygó arcok, dolgos kezek, tartalmas beszélgetések, csodálatos környezet... A képek magukért beszélnek.

Köszönet érte házigazdánknak, Gyukli Krisztiánnak, aki a szüret végén így fogalmazott: 

„A mai napon újabb csoda történt!

Az érett fürtök kitapogatása és óvatos ládába helyezése a látók számára egyértelmű világot mutatott be a mai munkatársainknak. A szőlő misztériumának köszönhetően mi pedig egy számunkra eddig nem látható világba csöppenhettünk bele a közös munka során. A termés mennyisége és minősége minden elvárást felülmúlt. Az ökológia gazdálkodás, a vegyszermentesség és a természettel való összhang eredményei mai is értelmet nyertek.

A 2020-as Bio Hibernal borunk minden palackja újabb felelős ujjlenyomat a környezetünk védelme érdekében. ”

A veol.hu beszámolója


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba