Új elnök és új tagok a Balatonfüred Lions Clubban

A Balatonfüred Lions Club tisztújítással, új tagok avatásával kezdi munkáját az új Lions évben. A jó hangulatú ünnepi eseményen részt vett Boronkay Gusztáv kormányzó és felesége Görzsöny Éva. Dr. Solymosné Dr. Kiss Ilona volt kormányzó (egy csodás tortával lepett meg bennünket). Anyaklubunk is képviseltette magát: a Győri Patrónus klubból leköszönő elnököt Bokányi Miklóst is a vendégek sorában köszönthettük.

A Veszprémi Első Lions Club képviseletében Dr. Kósa Istvánt üdvözölhettük körünkben, továbbá Hári Lenke, Balatonfüred Város Alpolgármestere is megtisztelte jelenlétével klubunkat. Három új tagot avattunk. Bertókné Ticz Erzsébet, Csorba Kata és Terbe János erősítik mostantól jószolgálati tevékenységeinket. Új elnökünknek Csihony-Kok Anitát választottuk, aki már most számos tervet fogalmazott meg az aktivitások tekintetében. Munkáját a leköszönő alapító elnök, Horvath Ágnes az alelnök, Dörmer Judit és Lajti Ágnes titkár segíti, a kincstárnok Bóta Edit marad.

A lélekemelő eseményen a jótékonyság a tenni akarás az összefogás hozta össze a vendégeket. Tarts velünk mert segíteni jó!

Balogh Mónikának külön köszönjük az izgalmas borkóstolót!
https://www.facebook.com/Balogh-Pinc%C3%A9szet-109555080389533/
A Vitorlás étteremnek a támogatást!


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba